Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PhilArt – Ενέσιμα Πολυνουκλεοτίδια η νέα παγκόσμια  τάση στην Αισθητική Ιατρική

Στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, οι συνήθειες των ασθενών αλλάζουν, με την ευεξία, την  ομορφιά και την αντιγήρανση να αποκτούν κεντρικό ρόλο. Η αποκατάσταση της λάμψης  και της νεανικότητας του δέρματος είναι πλέον ο νέος τρόπος φροντίδας της εξωτερικής  ομορφιάς. Τα Ενέσιμα Πολυνουκλεοτίδια PhilArt είναι η νέα παγκόσμια τάση στην  Αισθητική Ιατρική που κερδίζει κάθε χρόνο εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο.  

Τι είναι τα Ενέσιμα Πολυνουκλεοτίδια PhilArt 

  • Αποτελούν τα πιο εξελιγμένα προϊόντα βιοδιέγερσης. 
  • Aποτελούν ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες  
  • Αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά του ασθενούς 
  • Δρουν στον γενετικό κώδικα (DNA), βοηθώντας στην ανάπλαση και αναδόμηση  του δέρματος, επαναφέροντας τη νεανικότητα και τη λάμψη του.  
  • Είναι φυσικής προέλευσης και προέρχονται από Πολυνουκλεοτίδια ψαριού και  συγκεκριμένα πέστροφας (PN).  
  • Η ολοκληρωμένη σειρά περιλαμβάνει 4 προϊόντα για πρόσωπο, χέρια, λαιμό,  ντεκολτέ και τριχωτό κεφαλής, καλύπτοντας ανάγκες νεανικών και ώριμων  δερμάτων. 

H ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τους αποδεικνύονται από κλινικές  μελέτες 70 ετών, είναι εγκεκριμένα με CE και γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ. 

Ποιος είναι ο μηχανισμός δράσης; 

  • Στην αρχική τους δράση διεγείρουν τους ινοβλάστες, κατ’ αυτόν τον τρόπο:  προάγουν την ενυδάτωση του δέρματος καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες,  αυξάνουν τους μηχανισμούς παραγωγής κολλαγόνου καθώς και το χρόνο  ζωής και αριθμό του ινοβλαστών.  
  • Προετοιμάζουν τους τραυματισμένους, ατροφικούς ή ρυτιδιασμένους ιστούς ,  βελτιώνοντας την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Πλεονεκτήματα

Ενισχύουν την παραγωγή του κολλαγόνου, διεγείρουν τους ινοβλάστες και βοηθούν στην αναγέννηση των κατεστραμμένων, ατροφικών κυττάρων  και στην ανάπλαση του γηρασμένου ιστού. Παράλληλα Τα PhilArt είναι η  ιδανική θεραπεία για την αντιμετώπιση και τη βελτίωση των ατροφικών  ουλών, των ουλών ακμής και των ραγάδων.

Σε ποιους απευθύνονται;  

Καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος αναγκών σε νεανικά αλλά και σε πιο ώριμα  δέρματα, συνεπώς απευθύνονται σε στην πλειοψηφία του ενήλικου πληθυσμού. 

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και σε ποια σημεία εφαρμόζονται;  

Συνίσταται ένα θεραπευτικό πρωτόκολλο 3 ή 4 συνεδριών, μία κάθε 14 έως 21  ημέρες, με τη σύσταση να ποικίλλει ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες του ασθενούς.  Τα PhilArt μπορούν να εφαρμοστούν στο πρόσωπο, στα χέρια, στο λαιμό, στο  ντεκολτέ, στο τριχωτό της κεφαλής και η έγχυση τους γίνεται ενδοδερμικά. 

Υπάρχουν αντενδείξεις;  

Η χρήση των Ενέσιμων Πολυνουκλεοτιδίων PhilArt αντενδείκνυται σε άτομα  με ιστορικό αλλεργίας σε προϊόντα ιχθυϊκής προέλευσης ή με διαπιστωμένη  υπερευαισθησία στα συστατικά του προϊόντος.  

Συνδυάζονται με άλλες θεραπείες;  

Η χρήση των PhilArt μπορεί να συνδυαστεί πολλές ακόμα θεραπείες γιατί δρα  σαν προετοιμασία του δέρματος οπότε το αποτέλεσμα της θεραπείας έχει  μεγαλύτερη διάρκεια, είναι πιο ικανοποιητικό και παράλληλα ενεργοποιείται η φυσική του αποκατάστασή.  

  • με τη χρήση τοξινών βελτιώνοντας την επιφάνεια του δέρματος και τις  μικρές επιφανειακές ρυτίδες,  
  • με το υαλουρονικό οξύ μειώνοντας περαιτέρω τις ελεύθερες ρίζες και  το οξειδωτικό στρες υπεύθυνο για την πρώιμη αποικοδόμηση του  υαλουρονικού οξέος.
  • με τη χρήση Lasers , δημιουργώντας μια συνέργεια για την ενδογενή  διέγερση κολλαγόνου και ελαστίνης. 
  • Επίσης προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα σε συνέργεια με άλλες  αισθητικές θεραπείες όπως το CO2 laser, ραδιοσυχνότητες, peeling, needling και άλλες ήπιες χειρουργικές επεμβάσεις. 

Προφίλ Ασφάλειας  

Τα ενέσιμα Πολυνουκλεοτίδια PhilArt διαθέτουν ένα εξαιρετικό προφίλ  Ασφάλειας των PNHPT 

  • Υπάρχει πλήθος Κλινικών Μελετών και Βιβλιογραφίας άνω των 70 ετών  βασισμένη σε τεκμήρια. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα τους  αποδεικνύονται με εκτενείς κλινικές μελέτες και έναν μεγάλο αριθμό  δημοσιευμένων μελετών που έχουν παρουσιαστεί σε εθνικά και διεθνή  συνέδρια. 
  • Τα PhilArt προέρχονται από Πολυνουκλεοτίδια πέστροφας (PN) που  εκτρέφεται για ανθρώπινη κατανάλωση σε Ευρωπαϊκές ιχθυοκαλλιέργειες  ώστε να εξασφαλίζεται καλύτερος ποιοτικός έλεγχος καθώς τα  πολυνουκλεοτίδια από άγριο σολομό μπορεί να περιέχουν ρύπους όπως  βαρέα μέταλλα, πλαστικό, ραδιενεργά σωματίδια από το θαλασσινό νερό. 
  • Τα PhilArt διαθέτουν πιστοποιητικό CE καθώς τα μόνα ασφαλή και  αποτελεσματικά προϊόντα είναι τα προϊόντα που διαθέτουν πιστοποιητικό CE  και είναι εγκεκριμένα για κυκλοφορία στην Ε.Ε 

Συγκεκριμένες πληροφορίες για το κάθε προϊόν  

  1. PhilArt  
  • Η θεραπεία που λειτουργεί προληπτικά σε νεανικά δέρματα ή θεραπευτικά για πιο  ώριμα δέρματα για τη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και της συνολικής  ελαστικότητας, καθώς και την ανάπλαση των περιοχών του δέρματος με υψηλή  συγκέντρωση ιστού π.χ ραγάδες και ουλές.  
  • Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια.

  1. PhilArt Eye 

To PhilArt eye είναι η ελάχιστα επεμβατική αισθητική θεραπεία για την  αναζωογόνηση των κουρασμένων ματιών.  

  • Εφαρμόζεται στην περιοφθαλμική περιοχή, στο άνω και κάτω βλέφαρο και  προσφέρει την ενυδάτωση του δέρματος, συνδυαστικά με το γέμισμα των  δερματικών ιστών και τη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος.  
  • Προσφέρει τη φυσική αναπλήρωση των κενών του δέρματος που  εμφανίζονται ως λεπτές ρυτίδες στην περιοφθαλμική περιοχή.  
  • Το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα οφείλεται στη βιοδιέγερση των ινοβλαστών  που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα δέρματος στα βλέφαρα, στην  περικογχική περιοχή και σε άλλες περιοφθαλμικές περιοχές που έχουν  ατροφήσει. 
  • Το PhilArt όχι μόνο αναζωογονεί το δέρμα, αλλά ταυτόχρονα ενεργοποιεί τη  φυσική αποκατάστασή του, όταν έχει προηγηθεί η προετοιμασία του  δέρματος, κάθε θεραπεία που εφαρμόζεται στο δέρμα έχει μεγαλύτερη  διάρκεια και είναι πιο ικανοποιητική.  

  1. PhilArt hair 

To PhilArt Hair είναι ενέσιμα πολυνουκλεοτίδια για το τριχωτό της κεφαλής ,  το τόξο του φρυδιού και στοχεύουν στην ενεργοποίηση και την ενίσχυση της  τριχοφυΐας καθώς συμβάλουν στην αναζωογόνηση των τριχοθυλακίων, που  συντελεί στην προώθηση και επιτάχυνση της ανάπτυξης των τριχών κάτι που  τα καθιστά ιδανική θεραπεία σε περιπτώσεις λεπτής τρίχας και  εμφυτεύσεων 

  • Τα PhilArt hair δρουν ως προετοιμασία του δέρματος για καλύτερα  αποτελέσματα συνδυαστικά με άλλες θεραπείες όπως η βιοτίνη, το  υαλουρονικό οξύ, η καρβοξυθεραπεία, η τοπική θεραπεία .  
  • Δρουν επικουρικά στη μετεγχειρητική θεραπεία μετά από μεταμόσχευση μαλλιών

  1. PhilArt Next  
  • Είναι μια ελάχιστα επεμβατική αισθητική θεραπεία για πιο σφριγηλό και  νεανικό δέρμα σε ώριμες ηλικίες και εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό και  χέρια. Συνδυάζει τα πολυνουκλεοτίδια με το μη διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ καθώς και τη μαννιτόλη που καθυστερεί την αποδόμησή του υαλουρονικού οξέος 
  • Συντελεί στην ενυδάτωση του δέρματος, συνδυαστικά με τη βιοδιέγερση  των ινοβλαστών, τη βελτίωση της ελαστικότητας, της σφριγηλότητας, του  τόνου και της εμφάνισης του δέρματος.  
  • Συντελεί καθοριστικά στη βελτίωση της εμφάνισης των ραγάδων και των  ατροφικών ουλών 

Η ιδανική θεραπεία στην αναζωογόνηση του μέσου τριτημορίου του  προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.

Leave a comment