Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sunekos: Το φυσικό filler για εντυπωσιακά και γρήγορα αποτελέσματα!

Η αισθητική ιατρική έψαχνε πάντοτε τρόπους και μεθόδους ανάκτησης της νεότητας του δέρματος.

Η επαναφορά της ομοιόστασης της επιδερμίδας επιτεύχθηκε με τη μέθοδο της Μεσοθεραπείας. Χρησιμοποιώντας κυρίως υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες, η ενέσιμη αυτή θεραπεία υπόσχεται νεανική και πλήρως ενυδατωμένη όψη.

Η αναζήτηση όμως των ειδικών δεν σταμάτησε εκεί. Εντοπίζοντας το πρόβλημα της γήρανσης στη διαταραχή της ομοιόστασης, δημιούργησαν το Sunekos.

Πρόκειται για την πρώτη παγκοσμίως ιατρική φόρμουλα αντιγήρανσης. Μέσω αυτής, με μία ειδική τεχνική, εγχύεται στις βαθιές στοιβάδες του δέρματος υαλουρονικό οξύ και ειδικά αμινοξέα. Εκεί περιφέρονται ινοβλάστες που χρησιμοποιούν αυτά τα συστατικά ως τροφή για την παραγωγή του νέου κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Τα αμινοξέα της συγκεκριμένης φόρμουλας (λευκίνη, γλυκίνη, προλίνη, λυσίνη, αλανίνη και βαλίνη) είναι απαραίτητα συστατικά για τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Τι είναι

Το Sunekos είναι μια ενέσιμη σειρά που δρα ενάντια στην διαδικασία της γήρανσης με φυσικό τρόπο, αποκαθιστώντας τα νεανικά, φυσικά χαρακτηριστικά του δέρματος, με επιστημονικά και ιατρικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. H φόρμουλα ΗΑ6ΑΑ περιέχεται στα προϊόντα Sunekos Injectables, Sunekos Professional Line και Nutrakos Skincare. 

Αποτέλεσμα απόλυτα ασφαλές και φυσικό, χωρίς καμία παρενέργεια και μεγάλη διάρκεια από την πρώτη φορά!

Πώς λειτουργεί το Sunekos;

  • Ενυδάτωση: Το υαλουρονικό οξύ στο Sunekos δεσμεύει το νερό, παρέχοντας βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα.
  • Ανάπλαση: Τα αμινοξέα αποτελούν τα δομικά στοιχεία του κολλαγόνου και της ελαστίνης, βοηθώντας στην αναδόμηση του δέρματος και στην αύξηση της ελαστικότητάς του.
  • Αντιοξειδωτική προστασία: Το Sunekos προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, βοηθώντας στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και στην επιβράδυνση της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.
  • Καταπολεμά τη χαλάρωση: Το Sunekos κάνει θαύματα και στην περιοχή του σώματος. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή του Sunekos Body καταπολεμά αποτελεσματικά την χαλαρότητα σε μπράτσα, εσωτερικούς μηρούς, γόνατα και κοιλιά.
  • Λειτουργεί ως filler στην περιοχή των ματιών, διορθώνοντας παράλληλα ρυτίδες και μαύρους κύκλους.

Για ποιους είναι κατάλληλη η θεραπεία;

  • Άτομα με ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα: Το Sunekos παρέχει βαθιά ενυδάτωση και βελτιώνει την υφή του δέρματος.
  • Άτομα με λεπτές γραμμές και ρυτίδες: Βοηθά στην εξομάλυνση του δέρματος και στη μείωση των σημαδιών της γήρανσης.
  • Άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τον τόνο και την ελαστικότητα του δέρματος: Το Sunekos αναζωογονεί το δέρμα και του προσφέρει μια πιο σφριγηλή όψη.
  • Άτομα που θέλουν να προλάβουν τα σημάδια της γήρανσης: Το Sunekos μπορεί να χρησιμοποιηθεί προληπτικά για τη διατήρηση της νεανικότητας του δέρματος.
  • Άτομα που θέλουν να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικό τρόπο τη χαλάρωση του σώματος σε μπράτσα, εσωτερικούς μηρούς, γόνατα και κοιλιά

Γιατί να την επιλέξεις;

  • Φυσικό αποτέλεσμα: Το Sunekos βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος με φυσικό τρόπο, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά.
  • Μη επεμβατική: Είναι μια ανώδυνη και μη επεμβατική θεραπεία.
  • Γρήγορη ανάρρωση: Δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Κάθε θεραπεία είναι σύντομη και διαρκεί από 15 έως 30 λεπτά.
  • Διάρκεια αποτελεσμάτων: Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από μερικές συνεδρίες και διαρκούν αρκετούς μήνες. Από την πρώτη κιόλας θεραπεία η επιδερμίδα αποκτά ορατή φρεσκάδα και λάμψη.
  • Δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις και ερεθισμούς.
  • Έχει ως αποτέλεσμα μια θεαματική αναγέννηση του προσώπου. Δίνει όγκο στα ζυγωματικά και εξομαλύνει τις ρυτίδες γύρω από το στόμα. Ακόμη, προσφέρει μεγάλη ενυδάτωση στα χείλη.
  • Το Sunekos ενδείκνυται για το ντεκολτέ και τα χέρια. Μάλιστα χαρίζει θεαματικά αποτελέσματα αναγέννησης και αντιγήρανσης σε αυτές τις δύσκολες περιοχές του σώματος.
  • Για την καλύτερη δυνατή εξάλειψη των ρυτίδων του μετώπου, αλλά και για ανανέωση μπορεί να συνδυαστεί με το BOTOX αλλά και  με την ενέσιμη PRP Μεσοθεραπεία.

Πώς γίνεται η θεραπεία;

Η θεραπεία Sunekos πραγματοποιείται με τη χρήση μιας πολύ λεπτής βελόνας. Το προϊόν εγχύεται στο δέρμα με μικρές δόσεις, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κατανομή.

Συμπέρασμα

Το Sunekos είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα πιο νεανικό, λαμπερό και υγιές δέρμα. Είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία που προσφέρει ορατά αποτελέσματα χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Leave a comment